1232145

Az Óbudai Rehab Atlétika Kupa házirendje

A vírushelyzetre való tekintettel az Óbudai Rehab Atlétika Kupa idei házirendjének legfőbb célja, hogy a rendezvényen résztvevők védelmét és egészségét biztosítsa.

A rendezvény biztonságos lebonyolításának érdekében kérjük az alábbi szabályok betartását és betartatását:

  • Minden résztvevő védelmének érdekében a kapuban végzett érintésmentes testhőmérséklet mérés után lehet a sportpályára belépni. Amennyiben a mért testhőmérséklet 37°C feletti, az adott személy nem tartózkodhat a rendezvény területén.
  • A rendezvényre való belépés további feltétele a bejáratnál történő kézfertőtlenítés elvégzése, melyet az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ biztosít mindenki számára. Ezen felül a rendezvény teljes ideje alatt lehetőség biztosított a rendszeres kézfertőtlenítésre, melyet kérünk minél gyakrabban végezzenek el.
  • Kérjük mindenki hozzon magával arcmaszkot, amely szintén feltétele a rendezvényen való részvételnek.
  • Kérjük, mindenki ügyeljen az 1,5 méteres távolságtartásra. Ez vonatkozik a koncertre is, melyet idén biztonsági okokból ülőkoncertként tartunk meg.
  • A kislabdahajítás versenyszámnál minden résztvevőnek védőkesztyűt biztosítunk, melynek használata kötelező!

Azon ellátottak, akik állapotuk miatt nem képesek a fentiek betartására – a saját és a közösség érdekében – sajnos nem vehetnek részt a sportrendezvényen!

Kérjük, betegen, különösképpen megfázásos tünetek esetén maradjon otthon!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

 

 

 

Comments are closed.