IMG_20201214_111819

Átvették a díjakat a rehabilitációs központunk képzőművészeti pályázatának dobogós helyezettjei

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ és a Tájoló Szociális Egyesület 2015 óta hirdeti meg képzőművészeti pályázatát, amelyre rendszerint a budapesti értelmi fogyatékos személyeket ellátó nappali intézmények nevezhetnek. Idén – a veszélyhelyzet miatt – a díjátadó ünnepséget videófelvétel formájában tartották meg, majd az intézmény munkatársai gépjárművel szállítottak ki a szép eredményekért járó jutalmakat.

Idén az alkotásokat „A kedvenc kirándulóhelyem” témakörben lehetett beküldeni, és összesen közel száz pályamű érkezett nyolc budapesti intézményből. A rengeteg pályamunkából végül hét kategórián belül húsz pályamű alkotói részesültek díjazásban.

A szervezők régi álma valósulhatott meg azzal, hogy az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat által meghirdetett „2020. évi pályázat Szociális Szervezetek Tevékenységének Támogatására” című pályázat segítségével a beérkezett alkotásokat album formájában is kiadhatták.

A helyezettek Libri-ajándékkártyákat, Művészellátó-utalványokat és játékokat, valamint az alkotásokból készült albumot és képeslapokat kaptak, melyeket szintén a pályázati forrásból finanszíroztak.

Minden alkotónak szívből köszönjük a munkáját! A díjazottaknak gratulálunk!

 

Comments are closed.